OFERTES DE FEINA

18/07/2018 – EMPRESA: FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

DESCRIPCIÓEs requereix MONITOR GRUA-TORRE per impartir les classes pràctiques de l’acció formativa prevista.

REQUISITS: ESO/Graduat Escolar. Carnet B i vehicle propi. Experiència mínima de dos anys en el maneig de grua-torre. Es valorarà la competència docent relacionada amb el lloc de feina. Jornada parcial, horari d’horabaixa/nit (17.00 a 22.00).

INCORPORACIÓ: Setembre 2018.

Si t’interessa aquesta oferta, envia la teua candidatura a viniesta@fundacionlaboral.org


18/07/2018 – EMPRESA: FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

DESCRIPCIÓ: Es requereix DOCENT PALA, PALA GIRATÒRIA, RETROEXCAVADORA I MINI PALA per impartir les classes teòriques de l’acció formativa prevista.

REQUISITS: Llicenciat, enginyer/a o enginyer/a tècnic/a. Carnet B i vehicle propi. Coneixements en electricitat i mecànica. Formació especifica en PRL d’ofici, valorable el Tècnic superior en PRL o acreditació de competència docent (màster o CAP). Jornada parcial, horari d’horabaixa/nit (17.00 a 22.00).

INCORPORACIÓ: Setembre 2018.

Si t’interessa aquesta oferta, envia la teua candidatura a viniesta@fundacionlaboral.org


18/07/2018 – EMPRESA: FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN

DESCRIPCIÓ: Es requereix MONITOR PALA, PALA GIRATÒRIA, RETROEXCAVADORA I MINI PALA per impartir les classes pràctiques de l’acció formativa prevista.

REQUISITS: ESO/Graduat Escolar. Carnet B i vehicle propi. Coneixements en electricitat i mecànica i experiència en el maneig de les diferents màquines. Es valorarà la competència docent relacionada amb el lloc de feina. Jornada parcial, horari d’horabaixa/nit (17.00 a 22.00).

INCORPORACIÓ: Setembre 2018

Si t’interessa aquesta oferta, envia la teua candidatura a viniesta@fundacionlaboral.org


 

14/05/2018 – EMPRESA: EBANO SELECTAPARTMENTS & SPA

DESCRIPCIÓ: Empresa d’Apartaments Turístics a Platja den Bossa, precisa precisa VIGILANT NOCTURN. Persona capaç de fer front a moments d’estrès i amb capacitat de gestionar als clients durant la nit. Persona amb formació en seguretat i imprescindible nivell mitjà d’anglès. Durada del contracte 4 mesos.

CONTACTE: Envia la teua candidatura a trini@ebano.co.uk

 

14/05/2018 – EMPRESA: EBANO SELECTAPARTMENTS & SPA

DESCRIPCIÓ: Empresa d’Apartaments Turístics a Platja den Bossa, precisa 2 CAMBRERES DE PISOS. S’ofereix contracte fins a finals de Setembre. Horari de 10 a 18h.

CONTACTE: Envia la teua candidatura a trini@ebano.co.uk

 

26/03/2018 – EMPRESA: HOSTERIA SALTALEONE 

DESCRIPCIÓ: Precisen CUINER AMB EXPERIÈNCIA amb disponibilitat immediata. Persona seriosa, responsable amb coneixements d’anglès. Durada del contracte: 6 mesos a jornada completa.  Lloc de treball: Sant Josep de sa Talaia

CONTACTE: Envia el teu currículum a Info@hosteriasaltaleone

 

15/01/2018 – EMPRESA: DIPESAGROUP

DESCRIPCIÓ: Precisam persona amb actitud proactiva, resolutiva, amb capacitat de treball en equip, coneixement de l’illa, domini d’anglès i d’entorns Windows i *Office per al nostre departament de tràfic. Durada del contracte: 7 mesos (de finals de març a mitjan octubre). Lloc de treball: Oficines en Ctra. Aeroport i oficina en la terminal de l’aeroport. Contracte renovable per a temporades esdevenidores. CONTACTE: Envia el teu currículum a jcosta@dipesa.biz OFERTA TANCADA

OFERTES PROGRAMES GESTIONATS PER L’AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

09/08/ 2018 CATEGORIA: DOCENT D’ANGLÈS 

DESCRIPCIÓ: Preparar e impartir la formació complementària SSCE01 corresponent a Anglès A1 al programa SOIB Formació Dual Durada del contracte: 150h.(Régimen mercantil, posibilitat de emetre factura) Lloc de treball: Oficines Municipals de Sant Jordi Data límit presentació candidatures: 15 de agost de 2018 Descricipció detallada de l’oferta: DOCENT D’ANGLÈS    

 

09/08 /2018 CATEGORÍA: DOCENT DE NÁUTICA

DESCRIPCIÓ: Preparar i impartir el mòdul de plàstic del certificat de professionalitat TMVU0210 corresponent a “Operacions auxiliars de manteniment de elements estructurals i de recobriment d’elements estructurals i recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo” al programa SOIB Formació Dual Sectors Estratègics .Durada: 50h (Règim mercantil, possibilitat de emetre factura, exclusiu docents)Lloc de treball: Taller nàutica a prop de les Oficines municipals de Sant Jordi de l’Ajuntament de Sant Josep Data límit presentació candidatures: 30 de agost de 2018 Descripción detallada de la ofertaDOCENTE DE NÁUTICA

 

31/05/2018 CATEGORIA: ALUMNE-TREBALLADOR AUX.ADMINISTRATIU

DESCRIPCIÓ: Tasques pròpies de auxiliar administratius: Gestió de documents, mecanografiat, gestió correspondència, auxiliar d’arxiu, utilització de terminals d’ordinador, tasques d’atenció al públic, informar sobre qüestions relacionades amb el departament a què estiguin adscrits, etc. i rebre la formació del Certificat de professionalitat Op. Aux. de serveis administratius i generals ADGG0408.  Durada del contracte:  fins el 24/01/2019. Lloc de treball: Oficina municipal de de Sant  Jordi. Data límit presentació candidatures: 06 de juny de 2018 Descricipció detallada de l’oferta:  Alumnat Aux. Administratiu   OFERTA TANCADA

 

05/02/2018 CATEGORIA: DOCENT D’ANGLÈS 

DESCRIPCIÓ: Preparar e impartir la formació complementària SSCE01 corresponent a Anglès A1 al programa SOIB 30 anomenat Es Romani VII. Durada del contracte: 8 mesos i 27 dies. Lloc de treball: Viver Municipal de l’Ajuntament de Sant Josep Data límit presentació candidatures: 21 de febrer de 2018 Descricipció detallada de l’oferta: DOCENT D’ANGLÈS     OFERTA TANCADA

21/02/2018 CATEGORIA: DOCENT D’INFORMÀTICA

DESCRIPCIÓ: Preparar i impartir la formació complementària FCOI02 corresponent a INFORMÀTICA I INTERNET al programa SOIB JOVE anomenat T’atenem Sant Josep. Durada: 25h (Règim mercantil, possibilitat de emetre factura ) Lloc de treball: Oficines municipals de Sant Jordi de l’Ajuntament de Sant Josep Data límit presentació candidatures: 28 de febrer de 2018. Descricipció detallada de l’oferta: DOCENT D’INFORMATICA  OFERTA TANCADA

21/03/2018 CATEGORIA: DOCENT DE NÀUTICA

DESCRIPCIÓ: Preparar i impartir el módul de fuesta del certificat de professionalitat TMVU0210 corresponent a “Operacions auxiliars de manteniment de elements estructurals i de recobriment d’elements estructurals i recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo” al programa SOIB Formació Dual Sectors Estratègics. Durada: 50h (Règim mercantil, possibilitat de emetre factura, exlcusiu docents) Lloc de treball: Taller nàutica a prop de les Oficines municipals de Sant Jordi de l’Ajuntament de Sant Josep Data límit presentació candidatures: 30 de març de 2018. Descricipció detallada de l’oferta: DOCENT DE NÀUTICA

PUBLICAM LA TEVA OFERTA

Si tens una empresa i cerques personal, descriu el que cerques i publicarem l'oferta en aquesta secció

21/03/2018 CATEGORIA: DOCENT D’ANGLÈS 

DESCRIPCIÓ: Preparar e impartir la formació complementària SSCE01 corresponent a Anglès A1 al programa FORMACIO DUAL NÀUTICA. Durada del contracte: 150h ,  septembre i octubre de 2018 (Règim mercantil, possibilitat de emetre factura, exlcusiu docents) Lloc de treball: Oficines municipals de Sant Jordi Data límit presentació candidatures: 30 de abril de 2018 Descripció detallada de l’oferta: DOCENT D’ANGLÈS