Des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, donam suport a les línies d’ajuda que ofereix la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme per a la millora de la gestió empresarial de les Pymes i Asal de les Illes Balears mitjançant l’instrument de bons tecnològics.

Les subvencions es divideixen en dos programes i cada beneficiari només podrà sol·licitar un.

Quines són les actuacions que es poden subvencionar? 

PROGRAMA 1. Implantació o millora de Pàgina web i / o comerç electrònic, (que ha d’estar optimitzat per a Search Engine Optimization (SEU) i per Responsive Web Design); i/o aplicacions i utilitzar un gestor de continguts perquè la PIME pugui actualitzar i modificar la informació quan ho consideri oportú.

PROGRAMA 2. Implantació i/o millora de processos de gestió empresarial basats en la utilització dels Softwares de gestió Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) o Business Process Management (BPM).

Per a ampliar informació podeu consultar el BOIB Núm. 49, de 16 d’abril de 2019 on trobareu tota la informació de la convocatoria o bé contactar amb nosaltres comerc@santjosep.org

En el següent enllaç també podreu descarregar tots els annexos:

 INFORMACIÓ I TRÀMITS