El Bo Kit Digital destinat a autònoms i empreses de fins a 2 empleats ha augmentat la seva quantia de 2.000 a 3.000€ el 9 de maig de 2024.

Els 1.000€ addicionals es poden destinar a qualsevol de les solucions existents, incloent-hi l’adquisició d’un ordinador, amb unes característiques concretes.

  • L’ordinador és en realitat una prestació de servei (Device as a Service) en la qual l’Agent Digitalitzador a més de lliurar l’ordinador presta un servei de llicències i suport per un període de 12 mesos.
  • El beneficiari pot sol·licitar un ordinador de característiques i import superiors als descrits en les bases, fent-se càrrec de la diferència. El 85% de la diferència ho ha de pagar a l’Agent Digitalitzador en el moment de la signatura de l’acord. El 15% restant a la finalització del període que cobreix el Kit (12 mesos).
  • Després de la finalització del període de 12 mesos el beneficiari ha de decidir si quedar-se o no amb l’ordinador, pagant una quota final en el cas que l’import fos superior als 1.000€ del Bo. L’última quota no pot excedir el 15% del valor inicial de l’ordinador. Si no vol pagar la quota final l’ordinador es retorna a l’Agent Digitalitzador.
  • En totes les solucions de digitalització, incloent-hi l’ordinador (Lloc de treball segur), el Beneficiari ha de fer-se càrrec de l’IVA, pagant-l’hi a l’Agent Digitalitzador a la presentació de la seva factura.

Per a més informació https://ayudasubvencionkitdigital.com/ordenador-gratis/