Nova convocatòria de subvencions quota zero dual per a autònoms i mutualistes

    Comença el termini de la nova convocatòria de subvencions quota zero dual per a autònoms i mutualistes.

    La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia publica una nova convocatòria per fomentar l’ocupació de les persones treballadores autònomes i mutualistes, que compensa les despeses de cotització durant el primer any d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), per aquelles persones que ja siguin beneficiàries de la tarifa plana.

    Poden sol·licitar l’ajuda totes aquelles persones físiques residents i que desenvolupin la seva activitat a les Illes Balears, que:

    1. a) Siguin treballadors autònoms que cotitzin al RETA i que ja siguin beneficiaris de la tarifa plana de la Seguretat Social.
    2. b) Treballadors autònoms que opten per cotitzar en la mutualitat corresponent.

    L’alta al RETA s’ha d’haver produït entre l’1 de gener de 2023 i el 31 de juliol de 2023 i s’ha de mantenir fins la data de la sol·licitud (amb excepcions).

    La quantia de les ajudes serà de 80 euros mensuals, corresponents a les dotze mensualitats del primer any d’alta al RETA.

    El termini per a presentar sol·licituds, que tan sols es podrà fer de forma telemàtica, comença el 6 de setembre i finalitza dia 22 del mateix mes, sempre i quan no s’hagi esgotat abans el crèdit pressupostari assignat a la convocatòria, que és de 500.000 euros. Les sol·licituds es tramitaran per rigorós ordre d’entrada.

    Accés BOIB <https://intranet.caib.es/eboibfront/ca/2024/11973/690065/resolucio-del-conseller-d-empresa-ocupacio-i-energ>

    Accés tràmit seu electrònica <https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones%20/tramites/tramite/6202616/>