Ocupació sol·licitada: Tècnic/a d’esports col·laborador/a (relacionat amb la Convocatòria SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024).

    Ocupació sol·licitada:  Tècnic/a d’esports col·laborador/a relacionat amb la Convocatòria SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024.

    Lloc de treball: Municipi de Sant Josep de sa Talaia

    Data d’inici prevista: 16/07/2024

    Durada: 12 mesos

    Dades addicionals

    Funcions:   Participar en el projecte relacionat amb la Convocatòria SOIB Joves Qualificats entitats locals 2024 promoguda pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals, duent a terme les funcions que es detallen a continuació:

    • Elaborar, programar i executar campanyes sobre la importància de realitzar activitats fisio-esportives dirigides als diferents grups d’edat.
    • Elaborar, programar i executar programes d’activitats física a l’aire lliure als diferents nuclis de població.
    • Elaborar, programar i executar campanyes d’assessorament tècnic als usuaris de les instal·lacions esportives municipals, com per exemple les sales de musculació o la piscina municipal.
    • Tasques de suport al departament d’esports en l’organització i seguiment d’esdeveniment esportius i activitats esportives municipals, i suport en la gestió de les instal·lacions esportives municipals horaris d’entrenament i competicions dels diferents clubs esportius del municipi amb l’objectiu d’adquirir els coneixements necessaris per a gestionar un espai esportiu.

    Requisits:

    1. Inscriure’s a l’oferta: és imprescindible emplenar el formulari d’inscripció i adjuntar la titulació acadèmica requerida i un CV.
    2. Titulació requerida:  Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport

    (Es requereix disposar de la titulació requerida o estar en condicions de tenir-la un dia abans de la contractació)

    • Acredita el nivell de llengua catalana nivell B2, o superar amb qualificació APTE una prova de nivell.
    1. Un dia abans de la contractació deuran complir amb els següents requisits:
    2. a) Persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys inscrites com a demandants d’ocupació en el SOIB.

    Les persones amb un contracte fix discontinu en període d’inactivitat no tenen la consideració de persones desocupades. No obstant això, podran participar en la selecció però en cas de ser seleccionades hauran d’acreditar l’extinció de la relació laboral abans de ser contractades.

    1. b) Amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o un certificat de professionalitat de nivell 3, d’acord amb la Llei orgànica 5/2002, de 19 de juny, així com les que tenguin un títol equivalent d’ensenyaments artístics o esportius, que habiliti per a l’exercici professional, finalitzat dins els tres anys (o cinc anys, quan el contracte es concerti amb una persona amb discapacitat) anteriors a l’inici del contracte.
    2. c) Que compleixin els requisits per poder ser contractades mitjançant el contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional adequada al nivell d’estudis que regula l’article 11, en els punts 3 i 4, del Text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, modificat pel Reial decret llei 32/2021

    Valorable: 

    • Carnet de conduir i vehicle propi.
    • Coneixements informàtics avançats.

    Condicions: 

    Contracte per a la pràctica professional de 12 mesos de durada amb inici 16 de juliol.

    Jornada completa de 37,5h setmanals, Jornada adaptada a les activitats i la programació, pot suposar treballar tardes, caps de setmana i/o festius.

    Inscripcions fins al 16 de juny a través del següent enllaç: Informació i ofertes del programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2024 | Servei d’Ocupacio